Cillessen leeft met vertrouwen toe naar weerzien met Barça

12 september 2019, 23:17

Jasper Cillessen is ervan overtuigd dat Valencia aankomende zaterdag net als vorig seizoen kan stunten in Camp Nou. Toen speelde de Zuid-Spaanse club met 2-2 gelijk in Barcelona. Valencia nam woensdag vrij onverwacht afscheid van trainer Marcelino, maar de doelman wil nu vooral vooruitkijken.

Cillessen, die deze zomer de overstap van Barça naar Valencia maakte, denkt dat Los Che in staat is om te stunten in Camp Nou. "FC Barcelona is een zeer sterke tegenstander, maar we hebben vertrouwen op gedaan met de overwinning tegen Mallorca (2-0, red.). Op persoonlijk niveau heb ik dat gedaan met het nationale team. Ik ben klaar voor zaterdag", aldus de goalie op de clubsite.

Marcelino werd na een conflict met eigenaar Peter Lim ontslagen en vervangen door Albert Celades. "Het belangrijkste nu is dat we zaterdag winnen. We reizen met een goed gevoel naar Barcelona. Het is mogelijk om daar te winnen en ik wil graag winnen. Ik hou van lastige wedstrijden. Ik heb veel vertrouwen in dit team en we gaan er alles aan doen om zaterdag te winnen."

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen