Lukkien met Emmen naar Utrecht: "Hebben resultaat nodig"

13 september 2019, 15:12

Het loopt dit seizoen nog niet echt bij FC Emmen. De Drentenaren wonnen pas één keer in de Eredivisie en staan op de teleurstellende zestiende plaats. Trainer Dick Lukkien hoopt het tij zaterdag op visite bij FC Utrecht te kunnen keren.

Utrecht verloor twee keer op rij, maar toch spreekt de coach van Emmen van een 'zeer lastige uitwedstrijd'. "Toch zien veel kenners FC Utrecht als een ploeg die wel eens een aanval zou kunnen doen op de top 3 in de Eredivisie en die mening deel ik wel. Ze hebben een heel compleet team en ook nog eens een zeer sterke bank", zegt de coach van Emmen tegen RTV Drenthe.

Lukkien weet dat Emmen snakt naar een goede wedstrijd en vooral: punten. "We hebben een resultaat nodig. Zeker in de fase waarin we nu zitten. We vinden dat we te weinig punten hebben en willen dat natuurlijk zo snel mogelijk repareren. Tegen FC Utrecht zullen we allemaal top moeten zijn om dat voor elkaar te krijgen. Een punt kan een resultaat zijn, al zijn we niet van plan om achterover leunen."

Spits Marko Kolar is door blessureleed nog niet inzetbaar, maar daar tegenover staat dat Tom Hiariej, Michael Chacon en Lorenzo Burnet wel weer fit zijn.

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen