Stam gooit aanwinst Senesi niet direct voor de leeuwen

13 september 2019, 15:54

Marcos Senesi wordt rustig gebracht bij Feyenoord. De Argentijnse aanwinst zal derhalve niet meteen in de basis starten als de Rotterdammers het zondagmiddag opnemen tegen ADO Den Haag. Dat vertelt trainer Jaap Stam vrijdag op de persconferentie. Senesi wordt op de bank mogelijk vergezeld door Nicolai Jørgensen en Jens Toornstra, die het einde van hun revalidatieperiode naderen.

De 22-jarige Senesi trainde vrijdag voor het eerst mee bij zijn nieuwe club. In principe is de Argentijn direct inzetbaar, maar Stam heeft geen haast met het inpassen van de nieuweling. "Hij heeft de laatste paar weken veel gevlogen. Daarvan is hij herstellende. Het is een jongen die we rustig moeten brengen. Hij moet wennen aan een het land, de cultuur, de spelers en manier van spelen. Daar gaan we voorzichtig mee om."

Net als Senesi worden ook Jørgensen en Toornstra voorzichtig gebracht. Zij waren de voorbije tijd uit de roulatie, maar maken tegen ADO mogelijk hun rentree in de wedstrijdselectie. "Ze doen de gehele trainingen mee. Ze voegen ervaring, kwaliteit en concurrentie aan de groep toe. Het niveau van de trainingen gaat met name in de partijspelen omhoog. Iedereen wil zich graag laten zien. Aan mij om te keuzes te maken."

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen