Koster: "Heracles creëert veel kansen, maar mist er ook veel"

13 september 2019, 17:04

Willem II-trainer Adrie Koster leeft met een vrij fitte selectie toe naar de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo. Alleen op de rechtsbackpositie heeft de oefenmeester een probleem: Fernando Lewis is lang uit de roulatie, Bart Nieuwkoop lijkt nog niet wedstrijdfit en Damil Dankerlui heeft last van een knieblessure. Wel kan Koster een beroep doen op Jhonny Quiñónez, die afgelopen week voor het eerst met zijn nieuwe teamgenoten trainde.

Wie tegen Heracles als rechtsback start, wil Koster in aanloop naar de wedstrijd in het Erve Asito niet kwijt. "Over de invulling daarvan doe ik nu geen uitspraken, dat zien jullie zondag wel als de opstelling bekend is gemaakt", aldus Koster in gesprek met het clubkanaal. Nieuwkoop is een twijfelgeval voor het duel van zondag. "Bart was niet wedstrijdfit toen hij aansloot. Stukje bij beetje raakt hij fitter, maar of hij bij de wedstrijdselectie zit bepalen we na de zaterdagtraining."

Op de ranglijst staat Willem II acht plaatsen boven de tegenstander van zondag. De Heraclieden hebben tot nu toe veel moeite met het maken van doelpunten. "Heracles creëert veel kansen, maar ze missen er ook veel. Dat mag van mij nog wel een weekje langer duren", zegt Koster met een knipoog.

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen