Neymar na veelbesproken transferzomer weer in selectie PSG

13 september 2019, 20:29

Na een lange, hectische transferzomer is Neymar weer terug in de wedstrijdselectie van Paris Saint-Germain. De Braziliaanse ster leek lange tijd weer terug te keren naar FC Barcelona, maar ondanks onderhandelingen bleef hij speler van PSG. "Nu de transfermarkt gesloten is, heeft hij geen afleidingen meer."

Dat waren de woorden van trainer Thomas Tuchel tijdens de persconferentie naar aanleiding van het competitieduel tegen Strasbourg. Met de beslissing van Tuchel om Neymar weer in de selectie op te nemen, liggen speelminuten in de Ligue 1 weer in het verschiet. Vanwege een enkelblessure speelde Neymar nog geen minuut in de competitie. Hij maakte wel zijn rentree in de Braziliaanse selectie.

De houding van Neymar, die onder meer niet op kwam dagen tijdens een training, heeft mogelijk wel gevolgen voor zijn populariteit in Parijs. Al maakt Tuchel zich daar geen zorgen om. "Ik heb geen controle over de reactie van onze supporters. Hoe meer je erover gaat praten hoe groter het wordt. Het leven van Neymar hier in Parijs is zo slecht nog niet.

Cavani en Mbappé bijna terug

Ook Edinson Cavani en Kylian Mbappé lijken langzaam terug te keren op het wedstrijdformulier. Cavani hoopt het treffen met Real Madrid in de Champions League te halen, Mbappé moet mogelijk nog iets langer wachten op speelminuten.

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen