Bankzitter Memphis ziet Lyon koppositie laat mislopen

13 september 2019, 22:42   Bijgewerkt: 14 september 2019, 09:24

Olympique Lyon heeft in de slotminuut verzuimd om de koppositie in de Ligue 1 over te nemen. De Franse ploeg van Memphis Depay stond lange tijd voor, maar kreeg in blessuretijd de 2-2 om de oren bij Amiens SC. Daarmee voorkwamen de gastheren dat Lyon-spits Moussa Dembélé de matchwinner werd.

Na ruim een half uur had de Franse aanvaller al de twee doelpunten van Lyon gemaakt. Daarmee boog hij de stand hoogstpersoonlijk om na de openingstreffer van Christophe Jallet. Memphis, die rust kreeg met het oog op het treffen met Zenit St. Petersburg in de Champions League, keek vanaf de bank tevreden toe.

Lyon, waar Kenny Tete wel een basisplaats had, had de rest van het duel namelijk de controle en leek met een verdiende driepunter terug te keren naar Zuid-Frankrijk. Dat gebeurde echter niet, want in de blessuretijd maakte Mathieu Bodmer alsnog de gelijkmaker.

Door het late puntverlies staat Lyon op één punt van de drie koplopers Paris Saint-Germain, Stade Rennes en OGC Nice. Het trio clubs kan morgen de voorsprong vergroten naar vier punten. 

Winst Ajax-opponent Lille

Lille OSC stapte wel juichend van het veld. De Fransen, die dinsdag Ajax treffen tijdens de eerste wedstrijd in de Champions League, wonnen met 2-1 van Angers. Victor Osimhen en Luiz Araujo waren de doelpuntenmakers.

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen