Degradatiezone komt dichterbij voor Cocu na nieuw gelijkspel

13 september 2019, 23:05

Phillip Cocu is niet bepaald bezig aan een overtuigende seizoenstart met Derby County. De oefenmeester heeft na zeven duels pas zeven punten en kwam vrijdagavond in eigen huis tegen Cardiff City ook niet verder dan een gelijkspel: 1-1.

Het is de vierde keer dat Cocu's ploeg slechts één punt haalt uit een wedstrijd in de Championship. Derby, vorig seizoen op een haar na gepromoveerd naar de Premier League, won pas een duel. Het openingsduel bij Huddersfield werd met 1-2 gewonnen.

Tegen Cardiff zat een driepunter er niet in. Scott Malone scoorde al vroeg voor de thuisploeg, maar een gelijkmaker van Robert Glatzel betekende een 1-1-gelijkspel. Kelle Roos keepte het hele duel, Florial Jozefzoon viel tien minuten voor tijd in.

Zodoende staat Derby op een teleurstellende achttiende plaats. Omdat de competitie 24 teams kent, degraderen er drie clubs. Op een degradatieplaats staat de ploeg van Cocu nog niet, maar voor de voormalig trainer van PSV en Fenerbahçe is een serie goede resultaten inmiddels wel noodzaak.

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen