Gisteren gemist: comeback De Graafschap, Weghorst scoort weer

14 september 2019, 00:30   Bijgewerkt: 13 september 2019, 23:49

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 14 september.

Comeback voor De Graafschap, Excelsior en Cambuur blijven bij

De Graafschap heeft op het nippertje de koppositie in de Eerste Divisie weten te behouden. De Superboeren keken bij rust tegen een 0-2 achterstand aan tegen Jong Ajax, maar na een rode kaart voor de talentvolle Amsterdammers keerde de wedstrijd helemaal om: 3-2. Concurrent Excelsior bleef De Graafschap bij door met 4-2 van Almere City te winnen, terwijl ook Cambuur zich blijft mengen in de strijd om de bovenste plaatsen.

Weghorst schiet Wolfsburg naar punt in Düsseldorf

Dankzij een goal van Wout Weghorst heeft VfL Wolfsburg een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf. De spits prikte in de eerste helft alweer zijn derde doelpunt van het seizoen binnen en maakte daarmee een vroege achterstand ongedaan.

Bankzitter Memphis ziet Lyon koppositie laat mislopen

Olympique Lyon heeft in de slotminuut verzuimd om de koppositie in de Ligue 1 over te nemen. De Franse ploeg van Memphis Depay stond lange tijd voor, maar kreeg in blessuretijd de 2-2 om de oren bij Amiens SC. Daarmee voorkwamen de gastheren dat Lyon-spits Moussa Dembélé de matchwinner werd.

Falcao direct goud waard bij debuut voor Galatasaray

Radamel Falcao heeft zich populair gemaakt bij zijn nieuwe club Galatasaray. De Colombiaanse spits kwam tijdens de transferperiode over van AS Monaco en was bij zijn debuut in Turkije meteen beslissend tegen laagvlieger Kasimpasa.

Eredivisie Vrouwen: Ajax koploper na lastige zege bij PEC Zwolle

Ajax is weer de koploper in de Eredivisie Vrouwen. De Amsterdammers hadden het niet makkelijk bij hekkensluiter PEC Zwolle, maar wisten uiteindelijk toch de drie punten mee naar de hoofdstad te nemen: 2-4. PSV en FC Twente kunnen nog wel de eerste plaats overnemen, want zij hebben een duel minder gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen