Neres moest knopen doorhakken: "Er waren clubs concreet"

14 september 2019, 13:32   Bijgewerkt: 14 september 2019, 13:39

Dat David Neres nog onder contract staat bij Ajax, is geen vanzelfsprekendheid. In de winter meldde een Chinese club zich voor de 22-jarige aanvaller en afgelopen zomer was er weer concrete interesse voor de Braziliaan. Ondanks de interesse van andere clubs, besloot Neres zijn contract bij Ajax te verlengen tot medio 2023.

Neres zette in augustus zijn krabbel onder een nieuw contract in Amsterdam. "Er waren een paar clubs concreet, maar er waren ook veel speculaties en geruchten. Ik moest echt een knoop doorhaken of ik zou blijven of niet. Een keuze maken over je toekomst is altijd moeilijk, het is een keuze die je leven zal veranderen. Het was nog net het moment om bij Ajax weg te gaan", blikt Neres terug in gesprek met AT5.

Afgelopen winter meldde een puissante Chinese club zich voor Neres.  "Op dat moment speelde ik weinig. Net als iedere andere speler wilde ik op het veld staan. Er kwam een heel groot bod. Veel geld, het was een groot aanbod. Ik twijfelde wel even, maar ben blij dat ik ben gebleven."

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen