Eerste Premier League-goal Willems deert Liverpool niet

14 september 2019, 15:22

Liverpool is na vijf wedstrijden nog steeds foutloos in de Premier League. The Reds, met Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in de basis, waren zaterdagmiddag met 3-1 te sterk voor Newcastle United. Met een wonderschone treffer opende Jetro Willems de score op Anfield, maar Liverpool liet zich daar niet door van de wijs brengen.

Willems startte op Anfield voor de tweede keer in de basis bij Newcastle United. Het vertrouwen van zijn trainer beloonde met een vroeg doelpunt. De 22-voudig Oranje-international sneed vanaf de linkerkant naar binnen en knalde de bal met zijn chocoladebeen in de verre kruising. Heel lang konden de bezoekers niet van de voorsprong genieten, want twintig minuten later zette Sadio Mané de 1-1 op het scorebord. De aanvaller uit Senegal krulde op fraaie wijze de bal achter doelman Martin Dúbravka.

Het duurde niet lang alvorens ook de 2-1 viel. Weer stond Mané aan het einde van de aanval. Hij kreeg de bal met enig geluk langs Dúbravka en schoot raak in het lege doel. Liverpool, dat een stuk sterker was dan Newcastle United, besliste twintig minuten voor tijd de wedstrijd. Mohamed Salah maakte de beslissende 3-1 na een één-tweetje met Roberto Firmino.

Door de zege staat Liverpool op vijftien punten uit vijf wedstrijden. De belangrijkste concurrent van The Reds, Manchester City, komt later op de zaterdag in actie tegen Norwich City.

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen