Willems baalt na wereldgoal van 'een teleurstellend resultaat'

14 september 2019, 17:55

Jetro Willems baalt ondanks zijn prachtige openingstreffer van Newcastle Uniteds nederlaag op bezoek bij Champions League-winnaar Liverpool. Volgens de linksback werden twee van de drie tegendoelpunten onnodig weggegeven en was een resultaat haalbaar op Anfield.

"Dit is een teleurstellend resultaat, omdat onze twee enige fouten direct tegengoals betekenden. En als je Liverpool een kans geeft, dan zullen ze die benutten", waren Willems' woorden na de 3-1 nederlaag in gesprek met Engelse media. De beginfase bood nog hoop dankzij [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/356013/video-willems-maakt-wonderschoon-doelpunt-tegen-liverpool/,_blank,de openingstreffer] van de linksback. Hij scoorde voor het eerst in tweeëneenhalf jaar.

Via Sadio Mané (tweemaal) en Mo Salah boog Liverpool de stand uiteindelijk nog relatief eenvoudig op. Door de verliespartij staat Newcastle na vijf duels op slechts vier punten. Willems maakt zich nog geen zorgen. "Al met al doen we het dit seizoen helemaal nog niet zo verschrikkelijk. We moeten doorgaan en geloof blijven houden."

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen