Ajax start met Schuurs en Tadic, Neres moet banken

14 september 2019, 17:45

Perr Schuurs is de verrassende naam in de basisopstelling van Ajax. De Amsterdammers nemen het in eigen huis (18.30 uur) op tegen SC Heerenveen en coach Erik ten Hag heeft een plekje in het hart van de defensie ingeruimd voor de Limburger. Ook opvallend is de reservebeurt van David Neres.

De Braziliaan is dit seizoen nog niet in grootse vorm en heeft dat met het verliezen van zijn basisplaats moeten bekopen. De voorhoede bestaat in de Johan Cruijff Arena daarom uit Dusan Tadic, Klaas-Jan Huntelaar en Quincy Promes. Zoals bekend zijn Noussair Mazraoui en Donny van de Beek er niet bij vanwege een blessure.

Ook Sergino Dest, die eerder deze week zijn contract verlengde, speelt niet vanaf de aftrap. Joël Veltman is vanwege de basisplaats van Schuurs een plekje opgeschoven en staat daarom rechtsback tegen de Friezen.

De gasten, die vorig jaar na een doelpuntrijke middag (4-4) een punt meenamen, treden aan met de volgende elf namen: Hahn; Floranus, Dresevic, Botman, Woudenberg; Veerman, Faik, Kongolo; Ejuke, Odgaard, Van Bergen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen