Man United, Tottenham en Chelsea maken geen fout

14 september 2019, 17:59   Bijgewerkt: 15 september 2019, 00:23

Net als Liverpool eerder vandaag hebben zaterdag ook Manchester United, Tottenham Hotspur en Chelsea zeges geboekt in de Premier League. Man United won moeizaam van Leicester City (1-0), maar Tottenham en Chelsea maakten grote indruk. Beide topclubs wonnen hun duels met ruime cijfers.

Manchester United - Leicester City 1-0

Leicester City reisde met een ongeslagen status af naar Old Trafford, maar kon de goede reeks niet in stand houden tegen Manchester United. Het team van Ole Gunnar Solskjaer boekte dankzij een doelpunt van Marcus Rashford in de achtste minuut een broodnodige 1-0 overwinning. De spits verzilverde een gemakkelijk gegeven strafschop. Zonder onder meer Paul Pogba, Jesse Lingard en Anthony Martial had Manchester United de handen vol aan Leicester, maar werd er dus wel gewonnen. De Nederlander Tahith Chong deed als invaller de laatste twintig minuten mee bij de thuisploeg.

Tottenham Hotspur - Crystal Palace 4-0

Tottenham Hotspur kwam dit seizoen wat moeizaam op gang door slechts één van de eerste vier duels te winnen. Zaterdag was het dus tijd om te overtuigen tegen Crystal Palace en dat gebeurde ook. De bezoekers, die eerder dit seizoen wonnen bij Manchester United, werden in de eerste helft naar de slachtbank geleid. Toen de arbiter voor rust floot, stond het namelijk al 4-0. Heung-Min Son scoorde twee keer, terwijl ook Erik Lamela doeltreffend was. Patrick van Aanholt dupeerde zijn ploeg door ook nog een eigen treffer te maken. Crystal Palace kende met zeven punten uit vier duels voor vandaag nog een goede competitiestart.

Wolverhampton Wanderers - Chelsea 2-5

Frank Lampard heeft het aardig op de rit bij Chelsea. Zaterdag is de tweede overwinning op rij geboekt na een prima optreden bij Wolverhampton Wanderers. Die ploeg was vorig seizoen een absolute reuzendoder in de Premier League, maar kent met drie punten uit vijf wedstrijden een slechte start. Chelsea was zaterdag een maatje te groot en dat was vooral de verdienste van Tammy Abraham. De lange spits was met drie goals én een eigen doelpunt de opvallendste man. De andere treffer van Chelsea werd ook gemaakt door iemand die de jeugdopleiding doorliep: Fikayo Tomori. De centrumverdediger tekende na een halfuur voor de 0-1. Abraham tilde de score met twee goals nog voor rust na 0-3 en was ook na de doelwissel nog messcherp. Overigens was Patrick Cutrone in de slotfase namens Wolves nog trefzeker, net als Mason Mount.

Overige uitslagen

Sheffield United - Southampton 0-1

Brighton - Burnley 1-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen