Hattrickheld Abraham: "Ik hoop dat dit mijn seizoen wordt"

14 september 2019, 18:56

Er staat vooralsnog geen maat op Tammy Abraham. De spits van Chelsea had een groot aandeel in de eclatante 2-5 overwinning op bezoek bij Wolverhampton Wanderes en bewees in de uitwedstrijd wederom dat hij uiterst doeltreffend is.

De laatste twee competitieduels had hij er al vier gemaakt en bij Wolverhampton prikte hij er nog eens drie binnen. Verbluffende cijfers, al blijft Abraham tegenover de BBC bescheiden: "Ik hoop dat dit mijn seizoen wordt, maar ik moet elke training bij Chelsea hard werken om mezelf te verbeteren."

Waarom Chelsea, dat na het weekend Valencia ontvangt in de Champions League en later ook nog Ajax treft, er vijf kon maken tegen Wolverhampton, weet Abraham wel. "We waren geweldig op de counter. Het enige wat jammer is, is dat we de nul niet hebben gehouden. Daar moeten we van leren."

Dat een van de twee tegendoelpunten een eigen doelpunt van Abraham was, zal hem door zijn ploegmaten snel zijn vergeven. Zeker als hij dit moyenne volhoudt. Tegen het Valencia van Jasper Cillessen wacht hem dinsdag een nieuwe kans.

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen