Bosz steekt hand in eigen boezem na afstraffing bij Dortmund

14 september 2019, 19:01

Peter Bosz baalt van de manier waarop Bayer Leverkusen het onderspit dolf op bezoek bij Borussia Dortmund. Vooral de slotfase, waar Leverkusen nog twee doelpunten tegenkreeg en zo tegen een ruime nederlaag aanliep (4-0), is bij de oefenmeester in het verkeerde keelgat geschoten.

"Dortmund heeft vandaag verdiend gewonnen", moest Bosz na afloop erkennen tijdens de persconferentie. Leverkusen had veel de bal, maar wist nauwelijks iets te creëren bij Dortmund. "Het is een feit dat wij vandaag veel te veel fouten hebben gemaakt. Op het einde waren we geen team meer."

Lees ook: Bosz beleeft pijnlijk weerzien met Dortmund

Toen de stand nog 2-0 was, wisselde Bosz erg aanvallend. Dat kwam hem tijdens zijn perspraatje op kritiek te staan. Hij verklaarde dat zijn keuzes niet goed uitpakten in de laatste paar minuten. "In de laatste fase heb ik bewust aanvallend ingestelde spelers ingebracht, omdat ik het gevoel had dat er - als de 2-1 zou vallen - nog wat te halen zou zijn voor ons. Dat plan is dus niet gelukt, maar door op die manier in te grijpen loop je natuurlijk wél een bepaald risico, omdat je met veel spelers voor de bal gaat spelen."

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen