City loopt deuk op door pijnlijke nederlaag bij Norwich

14 september 2019, 20:35   Bijgewerkt: 14 september 2019, 20:46

Manchester City heeft op bezoek bij Norwich City pijnlijk puntverlies geleden. De ploeg van Pep Guardiola werd in de beginfase overlopen en moest toezien hoe Norwich, met Tim Krul op doel, uiteindelijk niet eens onverdiend met een 3-2 overwinning van het veld stapte.

Het ontbreken van Kevin de Bruyne, die pas na een uur inviel, werd tegen Norwich City pijnlijk duidelijk. De thuisploeg pakte pas drie punten in de competitie, maar vloog tegen de landskampioen uit de startblokken. Na een half uur stond het dankzij Kenny McLean en Todd Cantwell al 2-0 en moest het ongeïnspireerde City vol in de achtervolging.

Vlak voor het rustsignaal scoorde Sergio Agüero nog wel tegen, maar het was Norwich-sensatie Teemu Pukki die in de tweede helft al snel voor de beslissing zorgde. De Fin maakte alweer zijn zesde seizoenstreffer namens de promovendus. Daarvoor mocht hij Otamendi bedanken, want de verdediger van City zag er niet best uit toen de 29-jarige spits scoorde.

Uiteindelijk deed City nog iets terug, maar de 3-2 van Rodrigo kwam in de 88e minuut te laat voor een comeback. Door de dadendrang van Norwich loopt City een knauw op in de titelstrijd. Het gat met het foutloze Liverpool is nu al vijf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen