De Boer verliest met Atlanta United van laagvlieger in MLS

15 september 2019, 08:57

Het winnende gevoel is verdwenen bij Atlanta United. De regerend kampioen van de MLS heeft in de nacht van zaterdag op zondag (Nederlandse tijd) voor de twee keer op rij verloren. Laagvlieger Columbus Crew was met 1-3 te sterk.

Het betekent de tweede verliespartij op rij voor Frank de Boer, die eerder al onderuit ging tegen Philadelphia Union. Ondanks dat verlies was Atlanta de favoriet voor het duel met Columbus Crew en kwam het ook op voorsprong via goudhaantje Josef Martínez. Hij passeerde keeper Eloy Room.

Er leek dus geen vuiltje aan de lucht, maar in de tweede helft ging het helemaal mis. Via doelpunten van Amerikaans international Gyasi Zardes, Luis Diaz en een eigen goal van Miles Robinson zag De Boer de overwinning in rook opgaan: 1-3. Atlanta United staat derde in de Eastern Conference, met 48 punten. De achterstand op koploper New York City is negen punten.

De eerstvolgende wedstrijd van De Boer met zijn team is een bijzondere: woensdag kruist het team de degens met het FC Cincinnati van Ron Jans. Dat team staat onderaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen