Neymar bij rentree uitgefloten door eigen fans: "Treurig"

15 september 2019, 10:18

Neymar werd zaterdag niet bepaald met open armen ontvangen bij Paris Saint-Germain. Na een lange periode van blessureleed maakte hij zijn rentree in de thuiswedstrijd tegen Strasbourg (1-0). Met een late goal werd de Braziliaan de matchwinner, maar blij waren de fans desondanks niet met hem.

Supporters floten de Braziliaan uit en zijn boos omdat hij in de zomer naar FC Barcelona wilde vertrekken. "Het is treurig en jammer dat de supporters me uitfloten, maar ik wist dat ze dat gingen doen", reageerde de buitenspeler. "Het was niet moeilijk voor me, ik bleef er heel kalm onder. Ik ben het wel gewend om uitgejouwd te worden in stadions. Nu weet ik dat elk duel voor mij een uitwedstrijd zal zijn."

De harde kern van PSG maakte voorafgaand aan het duel al duidelijk dat het genoeg had van Neymar. Zijn gedrag op de transfermarkt wordt hem niet in dank afgenomen. "Iedereen weet dat ik een transfer wilde maken, dat heb ik meermaals gezegd", countert Neymar. "Ik wil niet ingaan op details van de onderhandelingen, maar ik had persoonlijke reden om te willen vertrekken. Het had niks met de club PSG te maken. Als je je niet goed voelt op een plek, wil je daar weg. Ik snap dat het lastig is voor de fans, maar ik ben nu totaal gefocust op PSG. Ik zal alles geven voor de club, want dat is mijn werk. Ik hoop dat ze achter mij gaan staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen