Twente-trainer Garcia: "Handhaving Eredivisie blijft ons doel"

15 september 2019, 20:24

FC Twente-trainer Gonzalo Garca blijft volhouden dat handhaving het absolute doel is voor dit seizoen, ondanks de huidge derde plek in de Eredivisie. De Tukkers wonnen zondagmiddag van Fortuna Sittard en hoeven daardoor vooralsnog alleen Ajax en PSV voor zich te dulden, desdondanks blijft de coach realistisch over de kansen. 

De promovendus heeft na zes duels nog altijd niet verloren, maar de Spaanse trainer laat weten dat handhaving nog altijd de doelstelling is voor zijn ploeg, die afgelopen seizoen promoveerde uit de Eerste Divisie. "Wij moeten in de Eredivisie blijven. Elk punt dat we nu pakken is mooi. Wij moeten met beide benen op de grond blijven staan en het van wedstrijd tot wedstrijd bekijken. Met die filosofie kunnen we veel punten pakken", zegt de trainer tegenover RTV Oost.

Garcia weet waar hij mee bezig is met zijn ploeg en de goede resultaten komen voor hem dan ook niet als een verassing. "Ik ben niet verrast over de manier waarop wij spelen. Je moet natuurlijk ook een beetje geluk hebben, maar we werken er ook hard voor. Dit is verdiend. Ik hoop dat we zo doorgaan", besluit de Spanjaard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen