Heracles-trainer Wormuth roemt ploeg om 'echte teamprestatie'

15 september 2019, 22:22

Frank Wormuth en zijn ploeg Heracles Almelo kenden een uitstekende zondagmiddag in het eigen Polman Stadion. Het won met 4-1 van Willem II en dat was verdiend te noemen, de thuisploeg controleerde de wedstrijd en zag de spitsen uitblinken. De overwinning was een echte teamprestatie, volgens Wormuth. 

Wormuth en zijn ploeg hebben de omhoog ingezet, de laatste twee wedstrijden werden gewonnen en ook het spel krijgt steeds meer vorm. "Als je 4-1 wint, dan voel je je goed. Het was geen spektakel, maar wel een echte teamprestatie", zei Wormuth in gesprek met FOX Sports. "Vorig jaar hadden wij drie klasbakken met Brandley Kuwas, Adrian Dalmau en Kristoffer Peterson, die konden wedstrijden ineens voor ons beslissen. Nu zijn we meer een echt team", sprak de Duitser na afloop. "Wij hebben die absolute kwalitieit van vorig jaar nóg niet, dus moeten we het anders doen. Als een echt team."

Vleugelaanvaller Silvester van der Meer was goed voor één treffer, maar de grote man met twee treffers was Cyriel Dessers. "Het zat mee vandaag en we hadden de wedstrijd eigenlijk onder controle, ook na die goal van hun. De trainer hamert erop dat we meer vanuit het blok spelen, als team. We staan stabiel en hebben voorin wel de kwaliteit om de kansen af te maken. Vandaag lukte dat goed", besluit de Belgische spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen