Tadic: "Natuurlijk dachten we al een beetje aan Lille en PSV"

16 september 2019, 08:01

Het spel van Ajax liet zaterdag tegen sc Heerenveen (4-1) met name in de eerste helft te wensen over. Volgens Dusan Tadic kwam dat mede door het feit dat de spelers van de Amsterdammers al een beetje bezig waren met de aankomende duels.

Met Lille in de Champions League en PSV in de Eredivisie heeft Ajax een belangrijke week voor de boeg. Volgens Tadic is het niet alarmerend dat de regerend kampioen tegen Heerenveen wat minder spel liet zien. "Na een interlandbreak moeten wij altijd weer even in ons spel komen", reageert de aanvaller bij De Telegraaf. "Doordat veel jongens pas donderdag of vrijdag terugkwamen, konden we maar één keer samen trainen. En natuurlijk speelde het ook mee dat we al een beetje aan Lille en PSV dachten. Al zeiden we in de kleedkamer wel dat we van Heerenveen moésten winnen om met een goed gevoel de Champions League in te gaan. En dat is gelukt."

Overigens was er bij Ajax nog discussie over wie de eerste goal maakte tegen Heerenveen. Klaas-Jan Huntelaar schoot een vrije trap via de rug van Tadic in het doel. "In de wedstrijd claimde ik het doelpunt al, omdat ik voelde dat ik de bal duidelijk raakte en flink van richting veranderde", aldus Tadic. "Dit was boem, een lucky goal. Ik heb tegen Klaas-Jan gezegd dat dit zijn allermooiste assist ooit was."

De KNVB beslist vandaag wie het doelpunt definitief op zijn naam krijgt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen