'Willem II versterkt zich met Griek en wil snel een keeper'

16 september 2019, 08:15

Willem II gaat zich opnieuw versterken met een Griekse voetballer. De achttienjarige Christos Voutzos heeft in een proefperiode een dusdanig goede indruk gemaakt dat hij een tweejarige verbintenis heeft gekregen van de Tilburgers. De verdedigende middenvelder was transfervrij en mag daarom nog aansluiten.

Dat schrijft het Brabants Dagblad althans. Willem II haalt Voutzos in eerste instantie om aan te sluiten bij het Onder 19-team, waarna hij eventueel kan doorstromen naar de hoofdmacht. Daarin lopen er met Vangelis Pavlidis en Marios Vrousai twee Grieken bij Willem II, die beide tot dusver een zeer goede indruk maken. In augustus werd het contract van de middenvelder afgekocht bij PAOK Saloniki, waardoor hij transfervrij is. 

Keeper gezocht

Ook willen de Tilburgers volgens het BD nog graag een keeper toevoegen aan de A-selectie. Stand-in Michael Woud kampt blessureleed, waardoor de jonge Connor van den Berg het enige alternatief voor Timon Wellenreuther is. Piet Velthuizen trainde eerder weken mee, maar heeft Tilburg alweer verlaten. Recentelijk werd ook voormalig Sparta-keeper Roy Kortsmit serieus gelinkt naar de vacature: de club wil zo snel mogelijk duidelijkheid. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen