Ronaldo in tranen na het zien van unieke beelden overleden vader

16 september 2019, 12:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo is in een interview op de Britse zender ITV in huilen uitgebarsten. De Portugese superster kreeg tijdens het gesprek beelden te zien van zijn vader, Jose Dinis Aveiro, die hij nog nooit eerder had gezien. De vader van de Juventus-ster was alcoholverslaafd en overleed in 2005 op 52-jarige leeftijd.

De video met de vader van Ronaldo werd in 2004, op de vooravond van het Europees Kampioenschap in Portugal, opgenomen. In de video vertelt Jose Dinis over hoe trots hij op zijn zoon is. "Ik heb deze beelden nog nooit gezien", zei Ronaldo in tranen. "Dit doet me zó goed en ik wil ze hoe dan ook hebben om aan de familie te laten zien. Ik wist helemaal niet dat hij zo positief over me was. Ik vind het zo moeilijk, omdat hij mijn successen nooit heeft kunnen zien."

Ronaldo was twintig jaar toen zijn vader overleed en had geen goede band met zijn vader vanwege zijn alcoholverslaving. "Hij was altijd dronken en ik kende hem eigenlijk niet voor de volle honderd procent", vertelt Ronaldo zichtbaar aangeslagen. "Een normaal gesprek met hem was onmogelijk, het contact was altijd moeizaam."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen