Kassai fluit Feyenoord, PSV treft Kruzliak, Guida leidt AZ

16 september 2019, 13:08

Feyenoord heeft donderdagavond de ervaren Hongaar Viktor Kassai (op archiefbeeld) als arbiter op bezoek bij Rangers in de groepsfase van de Europa League. De leidsman die in 2011 de Champions League-finale floot wordt geassisteerd door György Ring en Vencel Tóth. De vierde man is Ádám Farkas in Schotland.

Dat heeft de UEFA bekend gemaakt. In het verleden floot hij de Rotterdammers nooit eerder, wel had hij duels van Roda JC, FC Twente, AZ en het Nederlands elftal onder zijn leiding. PSV treft de Slowaak Ivan Kruzliak als arbiter tegen Sporting Portugal donderdagavond. De 35-jarige scheidsrechter krijgt hulp van grensrechters Tomaš Somolani en Branislav Hancko. Peter Kralovic is de vierde official. Kruzliak is een ervaren leidsman wat Nederlandse teams betreft: Ajax (4x), PSV (2x, tegen Tottenham vorig jaar ook), AZ (1x) en Feyenoord (1x) had hij eerder onder zijn hoede. 

In Belgrado tussen Partizan en AZ heeft de Italiaan Marco Guida de leiding. Giorgio Peretti en Daniele Bindoni zijn de assistent-scheidsrechters, terwijl Fabio Maresca als vierde man fungeert. Voor hem is het de eerste keer dat hij de hoofdmacht van een Nederlandse club onder zijn hoede heeft. 

Lees ook: Dit deden de CL/EL-opponenten van Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen