Messi en Neto keren terug in selectie Barça, Dembélé mist 'BVB'

16 september 2019, 14:16

FC Barcelona heeft Lionel Messi terug voor de wedstrijd tegen Borussia Dortmund deze week in de Champions League. De Argentijn is opgenomen in de selectie van de Catalanen op bezoek in Duitsland. Er moeten voor de uiteindelijk definitieve groep overigens nog wel vier spelers afvallen. Ousmane Dembélé mist het weerzien met zijn oude club wél sowieso: hij kampt met een hamstringkwetsuur en zit niet bij de selectie.

Dat er nog vier spelers moeten afvallen, komt omdat er slechts achttien spelers uiteindelijk op het formulier mogen komen van de UEFA. Ook Frenkie de Jong, megatalent Ansu Fati en Carlos Perez zijn opgeroepen door Ernesto Valverde, net als keeper Neto. De zomer-aanwinst kampte de eerste duels met een handblessure en was daarom afwezig: nu kan hij alsnog zijn debuut in de wedstrijdselectie maken van FC Barcelona. 

Messi kwam dit seizoen nog geen minuut in actie voor Barcelona omdat hij kampt met een kuitblessure. Daar lijkt de aanvaller nu van verlost, aangezien hij zondag met de groep heeft getraind en dus ook bij de voorlopig selectie zit. De laatste tests moeten uitwijzen of hij ook sterk genoeg is om minuten te maken tegen BVB.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen