Hazard looft Spaanse supporters: "In Spanje zijn échte fans"

16 september 2019, 18:46

Voor Eden Hazard is het een droom om Zinedine Zidane als trainer te hebben bij Real Madrid. De Belg, die deze zomer voor honderd miljoen overkwam van Chelsea, voelt zich naar eigen zeggen 'een klein kind' als hij met zijn coach op het trainingsveld staat.

Die uitspraak doet hij in een interview met de UEFA. Woensdag wacht namelijk de uitwedstrijd met Paris Saint-Germain in de Champions League. Hazard maakte zaterdag tegen Levante zijn debuut voor de Madrilenen. Zijn oude idool Zidane bracht hem in het veld. "Als ik met Zidane op het trainingsveld sta, voel ik me als een klein kind. Het is geniaal om hem als trainer te hebben." Sowieso heeft hij het goed naar zijn zin in Spanje. "Ik leef voorlopig in een droom. Als kind was ik altijd al supporter van Real, voor deze club spelen is het ultieme."

Seizoenenlang maakte Hazard indruk in de Premier League, volgens velen het voetbalwalhalla van Europa. De vleugelspeler ziet dat in ieder geval op supportersgebied anders. "Ik denk dat fans in Spanje échte fans zijn. In Engeland houden de mensen vooral van het voetbal en hebben ze gemeend interesse in het spelletje. Maar ze zijn niet zo fanatiek. In Spanje is dat wel het geval, de clubbelangen overstijgen er het voetbal. Toen we verloren met Chelsea, was iedereen ontgoocheld, maar in Madrid voelt dat alsof er een ramp is gebeurd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen