HSV verliest beladen derby; eigen goal Van Drongelen

16 september 2019, 22:31

Hamburger SV heeft in de stadsderby op bezoek bij FC Sankt Pauli een pijnlijke 2-0 nederlaag geleden. Met aanvoerder Rick van Drongelen, die na een uur spelen de bal in eigen doel schoof, verzuimde HSV zo om de koppositie in de 2. Bundesliga te pakken.

Van Drongelen en consorten konden namelijk over VfB Stuttgart wippen op de ranglijst. Dat gebeurde niet, want het getergde Sankt Pauli bleek ondanks het beperkte percentage balbezit effectief om te gaan met de kansen die het kreeg. Na nog geen kwart wedstrijd kopte spits Dimitris Diamantakos de 1-0 binnen en moest HSV in de achtervolging.

Kansen kwamen er wel voor de nummer twee van de ranglijst, maar de fanatieke aanhang van St. Pauli waren degenen die weer konden juichen. Na een vrije trap tikte Van Drongelen de bal ongelukkig achter zijn eigen doelman en was het duel gespeeld.

St. Pauli, waar Jos Luhukay de scepter zwaait, neemt door de driepunter afstand van de degradatiezorgen. HSV staat nog altijd op een tweede plaats, op twee punten van Stuttgart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen