Eredivisie-topper PSV - Ajax in handen van Danny Makkelie

17 september 2019, 12:19   Bijgewerkt: 17 september 2019, 13:50

Danny Makkelie is aangesteld om de Eredivisie-kraker tussen PSV en Ajax in goede banen te leiden. De arbiter wordt zondag in het Philips Stadion geassisteerd door grensrechters Mario Diks en Hessel Steegstra. Jeroen Manschot zal als vierde official fungeren en Jochem Kamphuis is de VAR.

PSV - Ajax wordt voor Makkelie zijn tweede grote wedstrijd binnen een week tijd. De arbiter moet dinsdag de Champions League-topper tussen Atlético Madrid en Juventus in goede banen zien te leiden. Zondag zal Makkelie voor de vijfde keer een wedstrijd tussen PSV en Ajax fluiten. De laatste keer dat hij dat deed, was ongeveer een jaar geleden. Toen wonnen de Eindhovenaren voor eigen publiek met 3-0 van de rivaal.

Feyenoord krijgt zondag tegen FC Emmen te maken met scheidsrechter Dennis Higler. De Twentse streekderby tussen FC Twente en Heracles Almelo staat onder leiding van Kamphuis, die dus twee dagen later de VAR is bij de wedstrijd tussen PSV en Ajax. Björn Kuipers, die afgelopen weekend door een oogontsteking zijn Eredivisie-rentree moest uitstellen, fluit in de Eerste Divisie het duel tussen De Graafschap en FC Eindhoven.

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen