Barça dankt Ter Stegen en pakt punt bij rentree Messi

17 september 2019, 23:10

In een weinig verheffende wedstrijd hebben Borussia Dortmund en FC Barcelona zonder goals gelijkgespeeld. De thuisploeg was de betere ploeg, maar zag Marc-André ter Stegen een penalty stoppen en Julian Brandt de lat raken. Hoogtepunt aan Barça-zijde was de rentree van Lionel Messi.

Voorafgaand was het vooral de vraag of Messi zou gaan spelen. Vanaf de aftrap gebeurde dat niet, want Ernesto Valverde hield de nog niet helemaal fitte ster uit op de bank. Frenkie de Jong begon wel op het middenveld, terwijl Ansu Fati historie schreef door met zijn 16 jaar en 351 dagen de jongste speler van Barça in de Champions League te worden.

In Dortmund waren de grootste kansen voor rust voor de thuisploeg, maar onder meer Jadon Sancho en Paco Alcácer lieten kansen liggen tegen de Catalanen. Een spektakelstuk werd het geen moment, ook niet toen Lionel Messi na een lange warming-up inviel. De Argentijn viel in bij een 0-0 stand, met dank aan Ter Stegen. De Duitse doelman stopte in zijn vaderland een penalty van Marco Reus.

Ondanks Messi's invalsbeurt bleef Dortmund de betere ploeg. Julian Brandt kogelde een bal op de lat, maar scoren deed de Bundesligaploeg niet. Zodoende staan alle vier de ploegen uit de groep op één punt na de eerste speelronde. Internazionale en Slavia Praag deelden in Milaan de punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen