Lille-coach: "Zegt genoeg dat Onana Man of the Match was"

18 september 2019, 07:50

Voor Lille was de wedstrijd tegen Ajax een hard gelag. De Fransen werden bij vlagen onder de voet gelopen door Ajax, maar krijgen wel kansen in Amsterdam. Dat zag trainer Cristophe Galtier ook.

De Franse trainer zag dat zijn team dinsdag niet opgewassen was tegen Ajax. "Er zit een flink gat tussen deze twee ploegen", sprak de trainer na de wedstrijd. "Het was een terechte zege voor Ajax, maar deze uitslag is zwaar. We wisten dat zij ons in het begin vijftien of twintig minuten zwaar onder druk zouden zetten, in die fase scoorden ze ook, maar daarna vond ik ons beter. Keeper Andre Onana werd uitgeroepen tot Man of the Match dat zegt genoeg.

Galtier merkte op dat Ajax beter was dan zijn team. "In de openingsfase hadden ze ons bij de keel, zij speelden heel realistisch. Technisch gezien zitten zij op een heel hoog niveau. Al met al is het na zo'n nederlaag lastig om positieve punten te vinden. Mijn team is deze competitie nog aan het uitvinden. We kwamen hier om een goed resultaat te behalen, maar helaas zonder succes."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen