Van La Parra tegen Bayern: "Wil me graag laten zien"

18 september 2019, 08:28

Voor Rajiv van La Parra is het een bijzondere dag. De voormalig speler van sc Heerenveen gaat vanavond namelijk zijn debuut maken in de Champions League. De zomeraanwinst van Rode Ster Belgrado kijkt uit naar de ouverture tegen Bayern München.

Uit bij Bayern begint het CL-avontuur vanavond voor Van La Parra. "Ik wil me heel graag op dit podium laten zien. Me ontwikkelen, verder groeien. En ik ben heel benieuwd waar dit avontuur me brengt", vertelt hij aan de NOS. De oud-speler van sc Heerenveen speelt sinds de zomer voor Rode Ster, "In de zomer mocht ik vertrekken, maar een transfer leek er niet te komen. Op deadline day speelde ik nog met mijn oude club Huddersfield tegen Luton in het Championship, toen ik na de wedstrijd ineens hoorde dat ik in Londen moest blijven om me te melden op de Servische ambassade."

Van La Parra is blij met zijn keuze voor Rode Ster. "Ik kende de vooroordelen die veel mensen hebben over Servië. Natuurlijk is de competitie matig. Maar ik speel wel Champions League. En natuurlijk de twee wedstrijden tegen Partizan."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen