Xavi Simons ondanks eerste Youth League-goal onderuit met PSG

18 september 2019, 18:00

Xavi Simons heeft woensdagmiddag zijn eerste doelpunt in de Youth League gemaakt. De jonge Nederlandse aanvaller, die FC Barcelona deze zomer verruilde voor Paris Saint-Germain, scoorde vlak voor rust tegen Real Madrid. Het hielp de talenten van PSG niet, want de leeftijdsgenoten uit Spanje zegevierden uiteindelijk met 1-2.

Simons tekende deze zomer een driejarig contract in Parijs. Onlangs trainde hij voor het eerst mee met de hoofdmacht van de Franse grootmacht, een paar dagen later maakte hij zijn eerste doelpunt in dienst van PSG. Woensdag was hij in de Youth League weer trefzeker: het Nederlandse talent profiteerde van een flinke fout van de doelman van Real Madrid en zette de 0-1 op het scorebord.

PSG slaagde er in de tweede helft niet in om de voorsprong vast te houden. Vlak na rust tekende Jorge Martín Camuñas voor de gelijkmaker en een minuut later zette Carlos Dotor de Madrilenen op 1-2. Later op de woensdag nemen de eerste elftallen van PSG en Real Madrid het tegen elkaar op in de groepsfase van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen