Na De Gea verlengt ook Lindelöf contract bij Manchester United

18 september 2019, 17:54   Bijgewerkt: 18 september 2019, 18:02

Victor Lindelöf heeft zijn contract bij Manchester United verlengd. De Zweedse verdediger had nog een overeenkomst tot de zomer van 2021, met een optie tot nog een jaar, maar heeft woensdag zijn krabbel gezet onder een contract dat hem tot 2024 in Manchester houdt.

De 25-jarige Zweed kwam in 2017 voor een slordige 35 miljoen euro over van het Portugese Benfica. De verdediger kwam sindsdien tot 74 duels voor The Red Devils en vormt sinds het begin van dit seizoen het hart van de defensie met Harry Maguire.

De mandekker is erg blij met de verlenging van zijn contract en voelt zich thuis in Manchester. "Ik voelde mij vanaf de eerste dag al thuis. Ik heb de afgelopen twee jaar significante stappen gezet als speler en als mens en ik ben iedereen bij de club dankbaar voor hun hulp en steun. Mijn doel is nu om prijzen te winnen met de club, zodat ik de fans terug kan betalen voor hun onvoorwaardelijke steun."

Lindelöf is niet de eerste speler van Manchester United die zijn contract verlengt. Eerder deze week kwam al naar buiten dat doelman David de Gea een nieuwe verbintenis had getekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen