Jans na ontmoeting met De Boer: "Zij speelden als beesten"

19 september 2019, 10:51

Frank de Boer en zijn Atlanta United won woensdagnacht met 0-2 van het Cincinnati van Ron Jans. Beide trainers vonden de uitslag terecht, al had Jans wel het gevoel dat er meer in zat als zijn ploeg nauwkeuriger met de kansen was omgesprongen.

Bij Atlanta was spits Josef Martinez maar weer eens de uitblinker. De Venezolaanse spits maakte beide goals voor de ploeg van De Boer. De oud-trainer van Ajax sprak na afloop over de ontmoeting met Jans. "Voor en na de wedstrijd hebben Ron Jans en ik met elkaar gesproken. Hij geniet van zijn tijd. Voor hem is het een fantastische nieuwe ervaring en voor mij ook nog wel natuurlijk", zei De Boer in gesprek met Amerikaanse media. "Het is goed voor het Nederlandse voetbal dat er niet alleen Nederlandse spelers zijn, maar ook trainers."

Jans bleef na afloop realistisch en zag dat Atlanta de overwinning verdiende. "Atlanta was de betere ploeg vandaag, maar we hebben vandaag om twee redenen verloren. Wij maakten de kansen niet af en zij speelden als beesten. Bij de tweede goal applaudisseerde ikzelf, omdat het zo'n mooie goal was. Martinez heeft de wedstrijd gewonnen voor Atlanta", sprak Jans in gesprek met Cincinnati TV. "Ik denk dat als we beter met de kansen waren omgegaan, we zeker een beter resultaat hadden kunnen halen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen