Willem II-trainer Koster mist Dankerlui, Lewis en Woud tegen VVV

19 september 2019, 16:41

Willem II moet het komend weekend nog altijd stellen zonder Damil Dankerlui. De verdediger is, net als afgelopen weekend, nog niet beschikbaar voor trainer Adrie Koster tegen VVV-Venlo. Ook de langdurig geblesseerde Fernando Lewis en Michael Woud zijn nog altijd niet van de partij bij de Tilburgers, die verder over een volledig fitte selectie beschikken.

Dat vertelt trainer Adrie Koster op het clubkanaal. "Marios Vrousai kreeg van de week een tik, maar we zijn straks twee dagen verder dan is dat geen probleem meer. Bart Nieuwkoop heeft inmiddels veel trainingsritme opgedaan en is in feite inzetbaar", aldus Koster, die wil laten zien dat de forse nederlaag bij Heracles Almelo afgelopen weekend een incident was. 

"Als je fout op fout maakt wordt het lastig om te winnen. We hebben tegen Heracles absoluut niet gebracht wat nodig was om te winnen. Dat moet komend weekend echt anders", zei Koster over het duel van zaterdag. "VVV pakt hun punten tegen goede tegenstanders, dat geeft aan dat ze in een goede fase zitten. Vorig seizoen hebben we bovendien twee keer verloren van ze. Dat was weliswaar niet nodig, maar dat gold voor FC Groningen en FC Utrecht ook. En die verloren toch van VVV."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen