Juweel van Maddison doet Tottenham de das om tegen Leicester

21 september 2019, 15:38

Tottenham Hotspur blijft ondermaats presteren in de Premier League. De topclub heeft zaterdag een teleurstellende middag beleefd op bezoek bij Leicester City. In een wedstrijd waarin twee goals werden afgekeurd door de VAR verloren de Londenaren met 2-1. Midweeks stelde Tottenham ook al teleur tegen Olympiakos in de Champions League (2-2).

Matchwinner van het duel werd James Maddison. De Engelse spelmaker knalde de bal vijf minuten voor tijd prachtig van grote afstand achter keeper Paulo Gazzaniga. Hij stond op doel omdat Hugo Lloris zaterdag vader is geworden. De treffer van Maddison betekende de 2-1 in een vrij open wedstrijd. Beide teams zagen een doelpunt afgekeurd worden na inmenging van de VAR.

In de eerste helft dacht Wilfred N'Didi de 1-0 te maken, maar zijn goal werd afgekeurd omdat hij buitenspel had gestaan. Kort daarna maakte Harry Kane er in de 29ste minuut 0-1 van door zeer knap de bal binnen te werken. De Engelsman leek ook de assist te verzorgen toen Serge Aurier in de 69ste minuut de bal in het doel werkte. Tottenham dacht op 0-2 te komen, maar zag de goal afgekeurd worden.

Dat was een grote teleurstelling voor Tottenham, dat een minuut na de afgekeurde doelpunt zelf de bal uit het net kon halen. Rechtsback Ricardo Pereira kwam mee naar voren en kon van dichtbij afronden. Een kwartier na de gelijkmaker ging Leicester er door een goal van Maddison dus alsnog met de volle pond vandoor: 2-1.

Leicester vindt door de overwinning aansluiting met de topteams en heeft nu elf punten uit zes duels. Tottenham heeft er acht uit zes wedstrijden en weet dat er werk aan de winkel is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen