Dilrosun belangrijk voor Hertha: "Ik was tot het bot gemotiveerd"

21 september 2019, 18:56

Javairô Dilrosun is blij dat hij zaterdagmiddag weer een keer belangrijk was voor Hertha BSC. De 21-jarige aanvaller opende na een mooie solo de score tegen Paderborn en had zodoende een groot aandeel in de 2-1 zege. "Ik hoop dat deze overwinning ons veel vertrouwen geeft en het seizoen nu écht begint", aldus Dilrosun.

Door blessureleed is Dilrosun lang uit de roulatie geweest. In de vorige twee speelrondes kwam de aanvaller als invaller binnen de lijnen, tegen Paderborn stond hij aan de aftrap. "De laatste keer dat ik startte was van een tijd geleden, dus ik was tot het bot gemotiveerd. Door de resultaten van de afgelopen weken wilde ik het team graag helpen door doelpunten te maken en assists te geven. Dat is tegen Paderborn goed gelukt", zegt hij via de clubkanalen.

Zijn doelpunt maakte hij al na tien minuten. "Ik keek wat de verdedigers deden en probeerde het maar. Ik ben blij dat het goed uitpakte. Het was een zware wedstrijd, Paderborn speelde goed. Na de 2-0 hadden we meer op de nul moeten spelen, maar het belangrijkste is dat we drie punten hier hebben gehouden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen