Heerenveen begint ongewijzigd, Utrecht heeft Guwara weer terug

22 september 2019, 11:21

Johnny Jansen heeft ondanks de mindere periode waarin sc Heerenveen momenteel verkeert geen wijzigingen doorgevoerd in zijn basisopstelling. De oefenmeester, die met zijn ploeg alleen in de openingsspeelronde won, kiest voor dezelfde elf namen als tegen Ajax (4-1 verlies). Aanwinst Doan Van Hau zit wel bij de wedstrijdselectie.

Dat betekent dat net als tegen Ajax de aanvallendere middenvelders Jordy Bruijn en Alen Halilovic op de bank plaatsnemen. Daar zit dus ook Van Hau, die vrijdag pas voor het eerst meetrainde met de Friezen nadat zijn werkvergunning was toegekend. Jansen moest nog nadenken of hij al op de bank zou zitten, maar koos ervoor om dat dus wel te doen.

Ook John van den Brom heeft weinig verrassingen in zijn elftal. Alleen de vorige week geschorste Leon Guwara heeft, zoals aangekondigd, zijn plek teruggekregen van de oefenmeester. Mark van der Maarel neemt daarom weer plaats op de reservebank, waar ook Jean-Christophe Bahebeck op zit. Hij viel vrijdag na een elleboog uit op de training, maar is fit genoeg om minuten te maken als dat nodig is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen