De Ligt-vervanger Demiral maakt slechte beurt bij debuut

22 september 2019, 12:50

Of Matthijs de Ligt zaterdag tegen Hellas Verona gepasseerd was of rust kreeg, dat was niet helemaal duidelijk. Feit is dat de Nederlander het thuisduel van Juventus negentig minuten vanaf de bank bekeek. Zijn vervanger Merih Demiral maakt echter geen goede beurt bij de 2-1 zege.

De Turk kwam in de zomer over van Sassuolo en is één van de concurrenten van De Ligt. Zaterdag kreeg hij de kans om zich te laten zien, maar dat deed hij niet. De Turk gaf een penalty weg en was het hele duel een onzekere factor. Dat is ook trainer Maurizio Sarri opgevallen. "Dat is ook een beetje mijn eigen schuld", zei de coach na de wedstrijd. "Hij speelde geen goede wedstrijd, maar dat kwam ook doordat Hellas veel druk zette. Dat zijn voor hem niet de makkelijkste wedstrijden. Daardoor maakte Merih enkele fouten."

Demiral was onder meer direct verantwoordelijk voor het weggeven van een penalty. Voor De Ligt is dat goed nieuws, omdat hij daardoor waarschijnlijk niet hoeft te vrezen voor zijn plaats. Overigens was de Nederlander niet de enige vaste basisspeler die op de bank zat. Dat gold ook voor Wojciech Szczesny, Miralem Pjanic, Sami Khedira en Gonzalo Higuaín.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen