Buijs doet beroep op fans om Hrustic niet meer uit te fluiten

22 september 2019, 14:17

Ajdin Hrustic heeft een haat-liefdeverhouding met de fans van FC Groningen. Met zijn doelpunten is de aanvaller belangrijk, maar door het vele risico in zijn spel krijgt hij soms kritiek van de supporters. Trainer Danny Buijs heeft na de 2-0 zege op PEC Zwolle een beroep gedaan op de fans.

Groningen won zaterdag met 2-0 van Zwolle. De tweede goal kwam op naam van Hrustic. Vlak voor die treffer knalde hij nog een bal het stadion uit, wat hem een fluitconcert opleverde. "Ik wil echt een beroep op de fans om dit tijdens de wedstrijd niet te doen", zegt Buijs op de clubwebsite. "Die jongen doet er alles voor, werkt keihard. Scoort drie keer in zes duels voor ons. Hij is geen type spelers die tackelt zoals Zeefuik, maar hij heeft andere kwaliteiten. Doe het desnoods na afloop, maar tijdens het duel verdienen al onze spelers steun."

Hrustic maakt zich zelf niet echt druk om de reacties vanuit het publiek. "In het veld ben ik er niet mee bezig, maar het is niet leuk. Ik geef 100% voor de club, dan hoor je natuurlijk niet graag gefluit. Bij Ronaldo lukt ook niet alles, die blijft ook proberen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen