Odgaard mist weer een penalty: "Teleurstellend voor hem"

22 september 2019, 15:17

Jens Odgaard heeft het vooralsnog niet waar kunnen maken bij sc Heerenveen. De aanvaller werd met hoge verwachtingen binnengehaald, maar is nog ongelukkig voor het doel. Dat hij zondag een penalty miste tegen FC Utrecht (1-1), is een nieuwe dreun voor de Deen.

Odgaard miste dit seizoen al een keer eerder een strafschop tegen Feyenoord en scoorde al eens van elf meter tegen FC Twente. Vandaag ging het dus weer mis. "Jens mist twee keer en scoort er één, dat is gewoon teleurstellend", zegt trainer Johnny Jansen tegen FOX Sports. Vrijwel direct na de gemiste penalty werd Odgaard gewisseld. "Wij hadden een wissel gepland, al voor het penaltymoment. We zouden Jens eraf halen en Anders brengen. Nu mist hij de penalty en zit er gewoon lading op. Het voelt ook niet goed als je hem er gelijk af haalt. Jens is een bezeten kerel die er alles aan doet om het eruit te krijgen. Het is gewoon heel teleurstellend voor hem en voor ons dat het nog niet lukt."

Door het gelijkspel wacht Heerenveen nog altijd op de eerste thuisoverwinning van het seizoen. "Wij wilden winnen en dus is het teleurstellend. We vermaken het publiek en dat is wat we willen, maar we willen ook winnen. Dus we moeten onszelf gaan vermaken met punten. We zijn wel gewoon goed op de been gebleven tegen een goede tegenstander."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen