Van den Brom blij met punt: "Niet de juiste mensen aan de bal"

22 september 2019, 17:38

FC Utrecht mocht de handen zondag dichtknijpen dat het met 1-1 gelijkspeelde op bezoek bij sc Heerenveen. De Friese thuisploeg miste namelijk in de tweede helft een penalty. Utrecht-coach John van den Brom vond zijn team teleurstellen.

Utrecht heeft voldoende aantrekkelijke spelers in het team, maar zij schitterden niet. "We kregen niet de juiste mensen aan de bal", zegt Van den Brom tegen RTV Utrecht. Volgens de coach werd er in deze wedstrijd iets anders gevraagd dan opbouwen van achteruit. "Dus dan moet je wat sneller diep gaan spelen. Heerenveen zette ons vroeg vast en wij hadden veel snelheid voorin. Daar hadden we meer van moeten profiteren."

Utrecht staat na zeven wedstrijden op de zesde plaats. Het team moet leren om de leiding te nemen in wedstrijden, vindt Van den Brom. "Daar blijven we consequent op hameren", zegt de coach, die zich geen zorgen maakt. "Omdat ik weet dat het er wel degelijk in zit. Dat hebben we vanmiddag niet laten zien, maar we gaan door op de ingeslagen weg."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen