Koopmans kent sterk debuut, maar baalt van onhandige penalty

22 september 2019, 20:48

ADO Den Haag was in de thuiswedstrijd tegen AZ lang dichtbij een punt, maar een penalty doorboorde in eigen huis de hoop op een resultaat tegen de Alkmaarders (0-1). De debuterende doelman Luuk Koopmans, gehuurd van PSV, baalt van zijn teamgenoot Bilal Ould-Chikh.

De invaller veroorzaakte namelijk de strafschop door Albert Gudmondsson onhandig neer te halen. Een domme actie, vond de keeper. "Bilal haalt hem onderuit. Doodzonde. Er is geen boosheid, hij weet zelf gewoon goed dat het fout was. Op het hoogste niveau mag je dit soort fouten niet maken", klinkt het in gesprek met Omroep West

En dat terwijl Koopmans een goed debuut kende. De huurling keerde lang elke doelpoging, totdat de bal op de stip ging en Koopmans capituleerde. "Je houdt natuurlijk het liefst de nul. Dit is klote, maar hij (Teun Koopmeiners, red.) schoot de bal goed in."

Ondanks het puntverlies, zag Koopmans dat ADO niet onder deed voor de gasten uit Alkmaar. "Persoonlijk ben ik tevreden het optreden, ook het team heeft het goed gedaan. We hadden een resultaat kunnen halen, echt zonde."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen