Zoet over kritiek: "Sta hier 7 jaar onder de lat, het is altijd wel wat"

23 september 2019, 08:28   Bijgewerkt: 23 september 2019, 08:46

Jeroen Zoet was een van de belangrijke mannen aan de kant van PSV zondagmiddag in de topper tegen Ajax. De goalie hield zijn ploeg een aantal keer op de been en was zelf ook content met zijn optreden. Zoet was klaar met de kritiek die er de laatste tijd over hem verscheen en was dan ook blij belangrijk te kunnen zijn. "Maar ik win liever een wedstrijd, dan dat ik belangrijk ben met reddingen."

Dat zei hij tegenover het Algemeen Dagblad. Zoet werd gevraagd of hij terug is na een mindere periode, maar gaf aan daar wel klaar mee te zijn nadat afgelopen donderdag hem dezelfde vraag werd voorgehouden. "Ik wilde me niet extra bewijzen. Ik kijk alleen maar vooruit, terugkijken heeft geen zin. Ik sta hier al zeven jaar onder de lat en het is altijd wel wat", zei hij over de kritiek aan zijn adres.

Met zijn optreden tegen Ajax kon hij die kritiek in elk geval achter zich laten met – na het duel met Sporting – wederom een sterk optreden. Met het 1-1 gelijkspel was Zoet dan ook wel tevreden. "Als je terugkomt van een achterstand, geeft dat wel een beter gevoel", stelde hij. "Deze wedstrijd brengt altijd veel lading met zich mee. Het is lekker dat je dan toch nog een punt pakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen