Van de Kerkhof: "Ik vond dat Rosario weer door de mand viel"

23 september 2019, 13:52

René van de Kerkhof vond Pablo Rosario ook tegen Ajax slecht spelen. Het PSV-icoon pleit daarom voor veranderingen. Ook miste hij zondag de drang om aan te vallen. "Ik vind dat je dan vol op de aanval moet spelen. Maar goed, dat gebeurde helaas niet", aldus Van de Kerkhof.

Rosario haalt al het hele seizoen niet zijn niveau. Van de Kerkhof noemt de aanvoerder tegen Ajax 'een dissonant'. "Ik vond dat hij weer door de mand viel. Hij was niet aanwezig", zegt hij tegen Omroep Brabant. "Ik vind dat Mark van Bommel moet ingrijpen, want Rosario speelde de laatste wedstrijden ook al niet zo denderend."

Lees ook: Van Hanegem hoopt dat talent Ihattaren voor Oranje kiest

Het spel van PSV vond Van de Kerkhof afwachtend. "Op de counter spelen. Terwijl PSV speelde toch thuis voetbalde." Broer Willy vult aan: "PSV was niet in goeden doen, niet zoals de afgelopen weken. Ik had meer opportunisme verwacht van beide ploegen, een meer open wedstrijd. Om zeker in het begin van dit voetbalseizoen alles op alles zetten om de wedstrijd te winnen. Maar het laatste kwartier - na de 1-1 van Donyell Malen - verliep uitermate rustig. Beide ploegen wilden allebei dit ene puntje niet verliezen. Het was gezapig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen