Mac-Intosch scoort met omhaal: "Een heel belangrijk goal"

24 september 2019 – Calvin Mac-Intosch staat niet bekend als een doelpuntenmaker, maar de verdediger maakte maandagavond wel de winnende goal bij Jong PSV tegen SC Cambuur. Met een omhaal scoorde hij op De Herdgang halverwege de tweede helft de 0-1. "Ik zag de bal in de lucht achter en dacht: het enige wat ik kan doen is een omhaal maken. Gelukkig gaat die erin", aldus Mac-Intosch.

Mac-Intosch scoort met omhaal: "Een heel belangrijk goal"

"Of het de mooiste goal uit mijn carrière was? Ik denk het wel. En een heel belangrijke ook", gaat de verdediger van de Leeuwarders verder voor de camera van FOX Sports. "Het was natuurlijk een heel moeilijke wedstrijd. Jong PSV heeft een goed voetballende ploeg. Als je de overwinning dan zo uit het vuur sleept, is dat mooi. "

Op het moment dat de verdediger scoorde, stond SC Cambuur met tien man op het veld. Even voor de 0-1 kreeg Robin Maulun een rode kaart na een overtreding op Claudio Gomes. "Ik denk dat die heel dom was. In principe was het niet nodig op die plek. Ik denk dat het niet zijn bedoeling was om hem zo te raken. Ik denk dat hij de aanval eruit wilde halen, maar het pakte verkeerd uit."

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd