Fortuna houdt tegen Ajax mogelijk al rekening met Sparta-thuis

24 september 2019, 15:29

Fortuna Sittard maakt zich op voor één van de zwaarste wedstrijden van het seizoen: het uitduel met Ajax. Sjors Ultee realiseert zich dat het moeilijk wordt om de regerend kampioen punten afhandig te maken, maar legt zich bij voorbaat niet neer bij een verliespartij in de Johan Cruijff ArenA. Wel houdt hij woensdag mogelijk rekening met volgende wedstrijd van Fortuna.

Ultee kan in de hoofdstad geen beroep doen op verdediger Martin Angha. De zomeraanwinst raakte afgelopen weekend tegen Vitesse (4-2) geblesseerd en is nog niet hersteld. Daartegenover staat wel dat de trainer wel weer kan beschikken over Mica Pinto, die terugkeert van een schorsing. "We gaan niemand sparen", begint Ultee tegen De Limburger. "Maar gedurende de wedstrijd kan het wel zijn dat je rekening gaat houden met die wedstrijd tegen Sparta."

Bij Fortuna houdt men mogelijk rekening met de wedstrijd van aankomend weekend omdat de spelers weinig tijd krijgen om te herstellen. "Ik vind dat onbegrijpelijk. Prima dat je rekening houdt met de grote clubs in Europa, maar dat kan dan ook met ons. Sparta kan zich nu een week voorbereiden op die wedstrijd, wij hebben maar twee dagen rust. Zondag om 16.45 uur had ik veel logischer gevonden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen