Messi keert terug in Barça-basis, De Jong op de bank

24 september 2019, 19:49

Lionel Messi staat dinsdagavond weer in de basis bij FC Barcelona. De Argentijn staat voorin met Luis Suárez en Antoine Griezmann tegen Villarreal en begint voor het eerst sinds zijn rentree na zijn blessure weer aan de aftrap. Frenkie de Jong is het slachtoffer geworden, want hij begint op de bank. Sergio Busquets staat wél in de basisformatie.

Met Messi - die tot dusver tweemaal inviel dit seizoen - moeten de Catalanen een einde maken aan de slechte serie waaraan het bezig is. In de laatste twee duels werd er niet gescoord door de ploeg van Ernesto Valverde, die Ousmane Dembélé op de bank houdt. De buitenspeler keerde voor dit duel terug in de selectie van de Catalaanse grootmacht.

De landskampioen van Spanje kent sowieso een matig begin van het seizoen. Het won slechts twee van de eerste vijf wedstrijden en ook in de Champions League werd er gelijkgespeeld. Tegenstander Villarreal staat één plek boven Barça en heeft ook één puntje meer. Met de terugkeer van Messi, hij werd maandag uitgeroepen tot de Beste speler van het Jaar, moeten ook de resultaten snel beter worden.

Lees ook: De Jong maakt zich niet druk om stroeve start Barça

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen