Strootman teleurstellend gelijk, Granada pakt koppositie niet

24 september 2019, 20:58   Bijgewerkt: 25 september 2019, 07:59

Kevin Strootman heeft dinsdagavond op bezoek bij hekkensluiter Dijon niet kunnen winnen. Daarmee kreeg de Franse ploeg na een uitstekende seizoensstart het tweede tikje in korte tijd. In de Serie A eindigde een Nederlands onderonsje eveneens doelpuntloos onbeslist, terwijl in Spanje Granada vergat om de koppositie - in elk geval voor even - te pakken bij Real Valladolid.

Dijon - Olympique Marseille 0-0

Kevin Strootman liet afgelopen weekend de kans op de koppositie liggen tegen Montepellier (1-1) en kwam ook op bezoek bij hekkensluiter Dijon niet goed voor de dag. Met de Nederlandse middenvelder negentig minuten tussen de lijnen kwam het tegen de ploeg die tot dusver slechts één punt had gepakt niet tot scoren. Zonder Dimitri Payet (geschorst) en Florian Thauvin (blessure) stelde Strootman na zeventig minuten Nemanja Radonjic in staat om te scoren, maar zijn inzet werd gepakt door de goalie. Eerder kreeg ook Valère Germain een goede kans op een treffer, maar keeper Alfred Gomis hield zijn doel schoon.

Hellas Verona - Udinese 0-0

Met Bram Nuytinck negentig minuten op de bank en William Troost-Ekong het hele duel binnen de lijnen kon Udinese na twee nipte nederlagen (2x 1-0 verlies) op rij opnieuw niet scoren. Bij het gepromoveerde Hellas Verona werd slechts een punt gepakt: 0-0. Bij de thuisploeg deed Sofyan Amrabat de hele wedstrijd mee.

Overige uitslag:

Real Valladolid - Granada 1-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen