'Ziyech krijgt rust bij Ajax vanwege hamstringklacht'

24 september 2019, 23:48   Bijgewerkt: 25 september 2019, 08:08

De kans is erg groot dat Hakim Ziyech woensdagavond ontbreekt bij Ajax in het inhaalduel met Fortuna Sittard. De Marokkaan kampt met lichte hamstringklachten en wordt uit voorzorg gespaard. Het is al langer bekend dat Ziyech met pijntjes kampt: de thuiswedstrijd tegen de Limburgers ziet Erik ten Hag als de ideale kans om hem rust te geven.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Tegen PSV speelde Ziyech wel de hele wedstrijd mee, maar had hij op voorhand ook al lichte klachten. Mede daarom moest Donny van de Beek - hij is wél helemaal hersteld en is mogelijk de vervanger van de Marokkaan - op de bank beginnen. Ziyech laat zich normaliter liever niet wisselen, maar ging tegen Lille OSC (3-0 winst) ook een klein kwartier voor tijd naar de kant - uit voorzorg.

Ook deze rustperiode is uit voorzorg, maar wel wat langer, aangezien er na deze midweek wederom een Eredivisie- en Champions League-wedstrijd wacht voor de Amsterdammers. Komende zaterdag speelt Ajax in de Johan Cruijff ArenA tegen FC Groningen, een paar dagen later gaat het op bezoek bij Valencia. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen